Om oss

>>Vi är glada ekonomer och jordnära jurister. Glada i den meningen att vi trivs med vad vi gör, vi trivs med varandra och de möten vi har med våra kunder. Jordnära för att vi har en öppen dialog utan krusiduller och pretentioner. Vi tror på långvariga relationer till våra kunder, ett personligt engagemang och en bra atmosfär på jobbet.

På Fyrklövern är vi stolta över vad vi gör och vilka vi är. Vi är även stolta över den kunskap och erfarenhet vi gemensamt delar. Vi känner kunderna och deras behov – redan innan de vet vad de behöver. Vi visar vägen och följer med på resan. Utmaningar gör oss lite bättre och effektivare för varje dag. Som människor utvecklas vi tillsammans med våra kunder.
Fyrklövern i Mälardalen AB

E-post: info@4klovern.se
Fax: 021-40 87 39

Org.nr: 556729-8467
God kreditvärdighet sedan 2009
Bisnode 05 Juli 2016

    TELEFON: 021-40 87 30                    MAIL: INFO@4KLOVERN.SE

Rådgivning  
Jobbet som rådgivare innebär att vara ett "bollplank" till företagaren vid beslut de beslut som är viktiga för företagets utveckling.

Redovisning
Vi jobbar med redovisning på ett modernt och effektivt sätt vilket innebär många digitala lösningar.

Jord och skog
Kunduppdragen spänner från stora produktions-jordbruk till små familjeskogsjordbruk.

Juridik
Vi arbetar med nästan all juridik som berör företagare och privatpersoner.

>>

>>

>>

>>


Företagets historik

>> Fyrklövern startade 2007 i Västerås av fyra ekonomer som ville jobba på ett nytt sätt.

Sedan starten har kontor öppnats på ytterligare fem platser, och inom kort öppnar det ett nytt kontor på en ny plats. Fler konto‍‍‍r betyder fler glada ekonomer och jordnära jurister, idag har Fyrklövern ett 50-tal medarbetare.

Vision & Framtid

>> Genom att växa tillsammans med våra medarbetare blir vi Sveriges bästa konsultföretag för lantbruk och småföretag.

Fyrklövern växer med lönsamhet nu och in i framtiden. Vi vet att vi kommer att öppna nya kontor runt om i landet där vi hittar nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Utmaningarna gör oss lite bättre och effektivare för varje dag. Som människor utvecklas vi tillsammans med våra kunder och medarbetare. Traditionen mot jord och skog och vår värdegrund Glädje Engagemang och Lärande kommer alltid att symbolisera Fyrklövern.