Kontakta oss här!

Är du en glad redovisningsekonom?


Stad - Sala
Publicerad - 7 september
Sista ansökningsdag - 2 oktober
Omfattning - Tillsvidareanställning

Välkommen till Fyrklövern ekonomi och juridik! Vi är glada ekonomer och jordnära jurister som med glädje, engagemang och lärande hjälper människor att starta och driva lönsamma företag på bästa sätt. 

Nu söker vi en glad och engagerad medarbetare till vårt kontor i Sala. Är det du som är vår nya kollega? 

Vi söker dig som stimuleras av att jobba med alla delar inom redovisningen fram till det är dags för bokslut. Vi jobbar mest i Fortnox men vi lägger större vikt på den kunskap du har om redovisning än att du kan ett visst program. 

Vem är du?
Du arbetar prestigelöst och strukturerat med allt från löpande bokföring, leverantörsbetalningar, fakturering, avstämningar och annat inom ekonomiadministration som våra kunder behöver hjälp med. Du har minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du arbetat på byrå är det meriterande.  

För att trivas på Fyrklövern bör du vara positiv, glad och lösningsorienterad. Du trivs i kommunikationen med andra runt dig och du mår gott av att dela med dig av dina erfarenheter. Du tar gärna in andras kunskaper och synpunkter. Är du jordnära och prestigelös kommer du trivas med dina nya kollegor. Med ditt ansvarstagande och drivna sätt, viljan att gå i mål inom satt tidsram samt nyfikenheten att ta dig an utmaningar kommer du att känna igen dig i arbetsmiljön.
Utifrån ditt genuina intresse för arbetet är du alltid mån om att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer till dina kunder och kollegor. Fyrklövern tror på mjuka värden och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt ser dig själv som en god användare av olika IT-system. Tjänsten kan innebära resor till våra andra kontor och till kunder, körkort och tillgång till bil är positivt. 

Vilka är vi?
Vi är glada ekonomer och jordnära jurister som tror på långvariga relationer till våra kunder, ett personligt engagemang och en bra och lättsam atmosfär på jobbet. 

Hos oss är tillväxten snabb och förändringstakten hög. Fyrklövern finns idag på tio orter och har närmare 90 anställda. Vårt mål är en stark marknadsposition på de orter vi finns genom erfarna ekonomer och jurister med en god lokal förankring.

Våra kunder är ägarledda företag inom många olika branscher.

Fyrklövern står för en värdegrund baserad på Glädje, Engagemang och Lärande (GEL). Vi har kul på jobbet och skratt är en del av vår vardag. Vi känner glädje inför varandra, våra kunder och den yrkesroll vi har. Vi visar stort engagemang för våra kunders verksamheter och kollegornas uppdrag. Vi har skapat en prestigelös miljö där vi lyfter fram och tar oss tid för lärandet. Vi lär oss av varandra och vi lär oss av våra kunder. Lärandet sätter grunden för medarbetarnas egen önskan och strävan att utveckla sin yrkesroll. Att rekrytera personer med rätt inställning till sitt arbete är A och O för oss! Vi tror på balans i livet, det ska finnas plats för både arbete och fritid.

Ort: Sala

Sista ansökningsdag: 
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan till jobba@4klovern.se. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt dock senast den 2 oktober. 

Skicka din ansökan till: 
jobba@4klovern.se 
Märk din ansökan med "glad redovisningsekonom Sala"
 
För frågor om tjänsten kontakta kontorschef Fia Börjesson, 073-944 47 52
mail: fia.borjesson@4klovern.se 

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag.