Kontakta oss här!

Är du vår nya kontorschef i Nyköping?


Stad - nyköping
Publicerad - 9 september
Sista ansökningsdag - 9 oktober
Omfattning - Tillsvidareanställning

Välkommen till Fyrklövern ekonomi och juridik! Vi är glada ekonomer och jordnära jurister som med glädje, engagemang och lärande hjälper människor att starta och driva lönsamma företag på bästa sätt. 

Är du en jordnära ledare med en naturlig förmåga att skapa de bästa förutsättningarna för att andra ska lyckas? Delar du vår passion för att hjälpa småföretag mot framgångar? Vill du ha nya glada kollegor? Då kan det vara dig vi söker till vårt växande team i Nyköping. 

Om tjänsten
Tjänsten innebär att du har personal- och resultatansvar för kontoret. Du ansvarar för att skapa förutsättningar för en gynnsam arbetsmiljö med bra samarbete och som en effekt av det infria lönsamhetsmålet för kontoret. Resursplanering, arbetsfördelning och avstämning med medarbetare är en del av dina arbetsuppgifter. Du arbetar strategiskt för att vidareutveckla kontoret i enighet med den affärsplan som finns. Du ingår i gruppen av kontorschefer som arbetar tillsammans för att utveckla vårt ledarskap. Hos oss finns möjligheten att vara med och driva utvecklingen i ett växande företag. 

Utöver rollen som kontorschef arbetar du självständigt med bokslut, deklaration och rådgivning till våra kunder. Du trivs med att handleda och hjälpa andra att utveckla sin kompetens. 

Vem är du?       
Du har ett starkt ledarskap som motiverar och skapar trygghet i teamet. 
Du ser medarbetarna och har förmågan att få alla att utveckla sitt bästa jag och att jobba med samma mål i sikte. 
Du är nyfiken och vill fortsätta att utveckla ditt ledarskap. 
Du har alltid kundens bästa för ögonen och skapar framgång i våra uppdrag genom att skapa rätt förutsättningar för våra medarbetare. 

Om du har erfarenhet från redovisningsbyrå är det meriterande, men din förmåga att leda i tillväxt är viktigare. 
Du har mångårig erfarenhet av bokslut, deklaration och rådgivning. Det är meriterande om du har erfarenhet av de gröna näringarna. 
Vi ser gärna att du har ett upparbetat affärsnätverk i Nyköpingsområdet.

Du känner igen dig i ledorden från vår ledarskapsfilosofi – modig, inspirerande, närvarande och tydlig. 
För att trivas på Fyrklövern bör du vara positiv, glad, lösningsorienterad och ha en stor portion sunt förnuft. Du trivs i kommunikationen med andra runt dig och tar gärna in nya kunskaper och andras synpunkter. Är du jordnära och prestigelös kommer du trivas med dina nya kollegor. Med ditt ansvarstagande och drivna sätt, viljan att gå i mål inom satt tidsram samt nyfikenheten att ta dig an utmaningar kommer du att känna igen dig i arbetsmiljön.
Utifrån ditt genuina intresse för arbetet är du alltid mån om att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer till dina medarbetare och våra kunder. Fyrklövern tror på mjuka värden och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt ser dig själv som en god användare av olika IT-system. Då tjänsten kan innebära resor till våra andra kontor, till kunder och till samarbetspartners är körkort och tillgång till bil ett krav. 

Vi är nyfikna på att höra mer om din bakgrund! 

Vilka är vi?
Vi är glada ekonomer och jordnära jurister som tror på långvariga relationer till våra kunder, ett personligt engagemang och en bra och lättsam atmosfär på jobbet. Hos oss är tillväxten snabb och förändringstakten hög. Fyrklövern finns idag på tio orter och har närmare 90 anställda. Våra kunder är ägarledda företag inom många olika branscher. 

För oss är ledarskapet viktigt. Vi förstår att rätt förutsättningar och en bra arbetsmiljö är grunden till ett bra utfört arbete. Därför satsar vi på våra ledare.

Fyrklövern står för en värdegrund baserad på Glädje, Engagemang och Lärande (GEL). Vi har kul på jobbet och skratt är en del av vår vardag. Vi känner glädje inför varandra, våra kunder och den yrkesroll vi har. Vi visar stort engagemang för våra kunders verksamheter och kollegornas uppdrag. Vi har skapat en prestigelös miljö där vi lyfter fram och tar oss tid för lärandet. Vi lär oss av varandra och vi lär oss av våra kunder. Lärandet sätter grunden för medarbetarnas egen önskan och strävan att utveckla sin yrkesroll. Att rekrytera personer med rätt inställning till sitt arbete är A och O för oss! Vi tror på balans i livet, det ska finnas plats för både arbete och fritid.

Ort: Nyköping

Sista ansökningsdag
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan till jobba@4klovern.se. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt dock senast den 9 oktober.

Skicka din ansökan till: 
jobba@4klovern.se  
Märk ansökan med ”Kontorschef Nyköping”

För frågor om tjänsten kontakta vice VD Sofie Hassona, 072-050 20 64
mail: sofie.hassona@4klovern.se 

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag