Kontakta oss här!

Kontorschef med glädje och engagemang


Stad - Linköping
Publicerad - 21 februari
Sista ansökningsdag - 24 mars
Omfattning - Tillsvidareanställning

Välkommen till Fyrklövern ekonomi och juridik! Vi är glada ekonomer och jordnära jurister som med glädje, engagemang och lärande hjälper människor att starta och driva lönsamma företag på bästa sätt. 

I Linköping är vi ett glatt gäng om sju ekonomer som med våra blandade kompetenser stöttar ägarledda företag. Är du en jordnära ledare med en naturlig förmåga att skapa de bästa förutsättningarna för att andra ska lyckas? Vill du vara med och driva vår tillväxtresa i Östergötland? Då kan det vara dig vi söker till vårt växande team i Linköping!

Om tjänsten
Tjänsten innebär att du har personal- och resultatansvar för kontoret. Du ansvarar för att skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö med bra samarbete och som en effekt av det infria lönsamhetsmålet för kontoret. Du arbetar strategiskt för att vidareutveckla kontoret i enighet med den affärsplan som finns. Du ingår i gruppen av kontorschefer som har ett nära samarbete för att nå våra uppsatta mål. Hos oss finns möjligheten att vara med och driva utvecklingen i ett växande företag. 

Utöver rollen som kontorschef arbetar du inom något av våra tjänsteområden ekonomi & rådgivning, juridik eller lön. 

Vem är du?
Du arbetar idag inom något av våra tjänsteområden. Du har tidigare arbetat som, eller är idag, ledare och håller med oss om att ett bra ledarskap motiverar och skapar trygghet. Du är lyhörd inför gruppen och individens behov och har ett tydligt medarbetarfokus. Du är nyfiken på dina medarbetares potential och utvecklar kontinuerligt ditt ledarskap för att möta det. Om du har erfarenhet av de gröna näringarna och ägarledda företag är det meriterande.

Vi vill stärka vårt varumärke och hjälpa fler kunder i Östergötland så om du har ett upparbetat kontaktnät och trivs i en nätverkande roll är det fördelaktigt.  

Ditt självledarskap är gott och du skapar den struktur som krävs för att lyckas både i rollen som konsult och ledare. Du har alltid kundens bästa för ögonen och skapar framgång i våra uppdrag genom att skapa rätt förutsättningar för våra medarbetare. 
Du känner igen dig i ledorden från vår ledarskapsfilosofi – modig, inspirerande, närvarande och tydlig. 

För att trivas på Fyrklövern bör du vara positiv, glad, lösningsorienterad och ha en stor portion 
sunt förnuft. Du trivs i kommunikationen med andra runt dig och tar gärna in nya kunskaper och andras synpunkter. Är du jordnära och prestigelös kommer du trivas med dina nya kollegor. Med ditt ansvarstagande och drivna sätt, viljan att gå i mål inom satt tidsram samt nyfikenheten att ta dig an utmaningar kommer du att känna igen dig i arbetsmiljön.
Utifrån ditt genuina intresse för arbetet är du alltid mån om att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer till dina medarbetare och våra kunder. Fyrklövern tror på mjuka värden och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt ser dig själv som en god användare av olika IT-system. Då tjänsten kan innebära resor till våra andra kontor, till kunder och till samarbetspartners behöver du ha körkort och tillgång till bil. 

Vi är nyfikna på att höra mer om din bakgrund! 

Vilka är vi?
Vi är glada ekonomer och jordnära jurister som tror på långvariga relationer till våra kunder, ett personligt engagemang och en bra och lättsam atmosfär på jobbet. 
Hos oss är tillväxten snabb och förändringstakten hög. Fyrklövern finns idag på elva orter och har ca 100 anställda. Våra kunder är ägarledda företag och många är verksamma inom de gröna näringarna.

För oss är ledarskapet viktigt. Vi förstår att rätt förutsättningar och en bra arbetsmiljö är grunden till ett bra utfört arbete. Därför satsar vi på våra ledare.

Fyrklövern står för en värdegrund baserad på Glädje, Engagemang och Lärande (GEL). Vi har kul på jobbet och skratt är en del av vår vardag. Vi känner glädje inför varandra, våra kunder och den yrkesroll vi har. Vi visar stort engagemang för våra kunders verksamheter och kollegornas uppdrag. Vi har skapat en prestigelös miljö där vi lyfter fram och tar oss tid för lärandet. Vi lär oss av varandra och vi lär oss av våra kunder. Lärandet sätter grunden för medarbetarnas egen önskan och strävan att utveckla sin yrkesroll. Att rekrytera personer med rätt inställning till sitt arbete är A och O för oss! Vi tror på balans i livet, det ska finnas plats för både arbete och fritid.

Ort: Linköping (Vreta Kloster)

Sista ansökningsdag: 
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan till jobba@4klovern.se. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt dock senast den 24 mars.

Skicka din ansökan till: 
jobba@4klovern.se 
Märk ansökan med ”Kontorschef Linköping”

För frågor om tjänsten kontakta vice VD Sofie Hassona, 072-050 20 64
mail: sofie.hassona@4klovern.se

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag. 

Sökord: Redovisningskonsult redovisningsekonom lönekonsult HRkonsult HR-konsult jurist affärsjurist skatterätt redovisning löneexpert ekonom agronom lantmästare familjerätt rådgivning företagsrådgivare