Kontakta oss här!

Är du vår nya kollega?

Jobba hos oss

Vi är Glada ekonomer och Jordnära jurister som tror på långvariga relationer till våra kunder, ett personligt engagemang och en bra och lättsam atmosfär på jobbet.

Fyrklövern står för en värdegrund baserad på Glädje, Engagemang och Lärande. Vi har kul på jobbet och skratt är en del av vår vardag. Vi känner glädje inför varandra, våra kunder och den yrkesroll vi har. Vi visar stort engagemang för våra kunders verksamheter och medarbetarnas gemensamma uppdrag. Vi har skapat en prestigelös miljö där vi lyfter fram och tar oss tid för lärandet. Vi lär oss av varandra och vi lär oss av våra kunder. Lärandet sätter grunden för medarbetarens egen önskan och strävan att utveckla sin yrkesroll. 

Att rekrytera personer med rätt inställning till sitt arbete är A och O för oss! Vi tror på balans i livet, det ska finnas plats för både arbete och fritid.

Låter det intressant? Se våra lediga jobb eller skicka in en spontanansökan till jobba@4klovern.se   


Våra förmåner

Som medarbetare hos oss kan du ta del av fler förmåner. Vi är mån om dig och vill att du ska trivas, utvecklas och finna balans i livet. Vi vet att medarbetare som mår bra också gör ett bra jobb. 

Semester
Återhämtning är viktigt, därför får vi 30 semesterdagar att ta ut varje år. 
Friskvårdsbidrag
Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag till alla anställda. 
Tjänstepension
Vår tjänstepension är 8 % av månadslönen och tecknas i en individuell pensionsförsäkring. 
Resultatlön
Vi delar ut en del av vår vinst i form av resultatlön när vi når våra mål.
Kortare arbetstid
Under två sommarmånader har vi kortare arbetsdagar. Vi har också ledigt halvdag dagen före röd dag.
Lunchförmån
En gång i veckan äter vi lunch tillsammans som Fyrklövern står för. 
Privat sjukvårdsförsäkring
Vi erbjuder alla tillsvidareanställda att teckna en privat sjukvårdsförsäkring.
Flexibelt arbete
Vi utgår från kontoret men det finns ofta möjlighet att arbeta hemifrån en del av arbetstiden.

GEL
Fyrklövern står för en värdegrund baserad på Glädje, Engagemang och Lärande. Värdegrunden är vi stolta över och något vi värdesätter högt. Arbetet med att vårda vår värdegrund pågår hela tiden. Allt vi gör - och allt vi inte gör - spelar roll. Läs mer om vår värdegrund här.

MINT
Vi har skapat en ledarskapsfilosofi som vi kallar för MINT. Det har vi gjort för att skapa en tydlig bild av vad våra medarbetare och ledare kan förvänta sig - både av sig själva och varandra. MINT syftar också till att stärka vår värdegrund. Läs mer om vår ledarskapsfilosofi här. 


Se vår film om hur det är 
att jobba på Fyrklövern.