Kontakta oss här!

Vill du veta mer?

Fyrklövern Ekonomi och Juridik AB

Vi är glada ekonomer och jordnära jurister. Glada i den meningen att vi trivs med vad vi gör, vi trivs med varandra och de möten vi har med våra kunder. Jordnära för att vi har en öppen dialog utan krusiduller och pretentioner. Vi tror på långvariga relationer till våra kunder, ett personligt engagemang och en bra atmosfär på jobbet.

På Fyrklövern är vi stolta över vad vi gör och vilka vi är. Vi är även stolta över den kunskap och erfarenhet vi gemensamt delar. Vi känner kunderna och deras behov – redan innan de vet vad de behöver. Vi visar vägen och följer med på resan. Utmaningar gör oss lite bättre och effektivare för varje dag. Som människor utvecklas vi tillsammans med våra kunder.

Företagets historik

Fyrklövern startade 2007 i Västerås av fyra ekonomer som ville jobba på ett nytt sätt.

Sedan starten har kontor öppnats på ytterligare tio platser och idag har Fyrklövern ett 80-tal medarbetare. Fler kontor betyder fler glada ekonomer och jordnära jurister.

Vision & Framtid

Genom att växa tillsammans med våra medarbetare blir vi Sveriges bästa konsultföretag för lantbruk och småföretag.

Fyrklövern växer med lönsamhet nu och in i framtiden. Vi vet att vi kommer att öppna nya kontor runt om i landet där vi hittar nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Utmaningarna gör oss lite bättre och effektivare för varje dag. Som människor utvecklas vi tillsammans med våra kunder och medarbetare. Traditionen mot jord och skog och vår värdegrund Glädje, Engagemang och Lärande kommer alltid att symbolisera Fyrklövern.