Kontakta oss här!

"Vi hade hört väldigt gott om Fyrklövern och tog därför in en offert. Direkt när vi träffades kändes det bra. Vi är sex delägare i företaget, och vi känner alla stort förtroende. Fyrklövern sköter all bokföring, löner och bokslut. Genom att vi bytte till Fyrklövern bytte vi också bokföringsprogram och det har fungerat klockrent. Vi har ett eget tidredovisningsprogram och från det exporteras fakturaunderlagen till bokföringsprogrammet och kunderna faktureras. Det är väldigt enkelt och smidigt.

Jag är mer än nöjd med vårt samarbete. När vi hör av oss till Fyrklövern får vi tydliga och snabba svar – det gillar jag!”

Joakim Swahn
M4Traffic, Linköping

”När det var dags för oss att bredda verksamheten på gården var frågorna många. Jag kunde hantverket men behövde stöd i företagandet. Fyrklövern kunde både svara på mina frågor och ställa nya. Välviljan att hjälpa oss var ovärderlig i denna förändring.

Det personliga bemötandet och förmågan att förmedla kunskap både på detaljnivå och ett individuellt plan är vad jag tycker är bra med Fyrklövern. Det ger ett sakligt stöd i den dagliga driften.”

Susanne Esseen
Stora Ekeby, Västerås

"Fyrklövern har stenkoll på vårt företag hela tiden. Förutom den löpande bokföringen får vi hjälp med budget och uppföljning varje kvartal med en senior ekonomirådgivare. Det skapar en kontinuitet i uppföljning och struktur vilket leder till trygghet och bra koll på siffrorna. Fyrklövern har även hjälpt oss genom generationsskifte, deltar i ledningsgruppen och sköter ärenden som dyker upp inom ekonomi, administration och juridik. Den personliga kontakten är den röda tråden. Vi känner att alla på Fyrklövern talar till oss på ett sätt som är enkelt att förstå."

JOEL OCH GABRIELLA BORG
Heby Städ & Flytt AB, Sala

”Vi stod inför ett generationsskifte och jag behövde en partner som var lika engagerad i mitt företag som jag själv. Fyrklövern var direkt beredda att komma ut till mig för att göra sig en bild över min vardag. Med bred kompetens och nyfikenhet hjälpte Fyrklövern oss med det vi behövde.

De har en bra affärsrådgivning, vilket innebär att jag blir ifrågasatt samtidigt som de verkligen vill vara med och utveckla mitt företag. Idag har vi ett gott samarbete med en mycket tydlig kommunikation. Det uppskattar jag mycket. Fyrklöverns tillgänglighet och positiva attityd underlättar i mitt arbete.”

Tomas Olsson
Norrby Lamm, Kungsör

”Fyrklövern är helt enkelt proffsiga. De har en bra bredd, förutom ekonomi finns både juridik och andra kompetenser. De är på tå för att hitta nya lösningar och är lyhörda utifrån min situation. Man får en härlig känsla på kontoret. De ÄR ”Glada ekonomer” – deras positiva attityd och framåtanda smittar av sig.”

Frida Schartau
Sundby gård, Västerås

”Fyrklövern är ett stöd i vår företagsledning och delar vår strävan om att allt behöver bli effektivare. Vi värdesätter högt det personliga engagemanget och den höga kompetensen. Vi hade behov av en duktig ekonom med specialisering inom mjölkproduktion och det har vi fått. Vi får genom Fyrklövern kontinuerlig och bra uppföljning på vår ekonomi och vår produktion.”

MATS OCH NIKLAS JONASSON
Kättestad, Nykil

”Jag hade hört goda omdömen om Fyrklövern från kollegor i branschen. I ett annat sammanhang var jag med på ett möte i Fyrklöverns lokaler och kände att här vill jag nog vara kund. Jag fick bra uppvaktning från Fyrklövern som kom i rätt tid vid ett generationsskifte. Med ett riktigt personligt engagemang och stor kunskap kring mina näringar bidrog dem stort i generationsskiftet, både med ekonomisk och juridisk kompetens.

Fyrklövern jobbar för mig, de är väl insatta i mitt företag och jag känner mig inte som en i mängden. Deras hjälp har varit värdefull och jag har stor tillit till dem.”

Per Watz
Tumbo Husby Gård, Kvicksund

”Jag blev rekommenderad Fyrklövern från en bekant, så jag kontaktade närmaste kontor och beslöt jag mig för att se om de kunde leverera vad de hade lovat. Fyrklövern är mycket professionella och de förstod snabbt min verksamhet och mina behov. Fyrklöverns styrka ser jag som närheten till mig som kund, de ser mina behov och jag känner att de jobbar för högsta effektivitet istället för att försöka maximera antalet fakturerade timmar.”

Johan Wachtmeister
Christineholm, Nyköping

”Fyrklövern är tillgängliga för mig när jag behöver det. De hjälper mig med allt, från löpande bokföring och löner till deklaration, problemlösning och juridik. Man får alltid ett svar på sina frågor och det känns aldrig som några bekymmer. Kontoret ligger bra till och det är ett härligt gäng som jobbar där. Min filosofi är att det gäller att ha rätt folk omkring sig – och Fyrklövern är helt rätt för mig!

Finns ingen känsla av att jag saknar något hos Fyrklövern, det känns som att de alltid ligger steget före oss i våra behov. Jag väljer dom alla dagar i veckan!”

Robin Törnqvist
R Törnqvist Entreprenad AB, Uppsala