Kontakta oss här!

Kontaktperson:
Ulrica Wall
Kontorschef Vimmerby
072 - 089 30 01
ulrica.wall@4klovern.se 

Fyrklövern öppnar idag sitt kontor i Vimmerby

Fyrklövern öppnar i dag 9 oktober sitt kontor i Vimmerby. Det blir Fyrklöverns elfte kontor och det första i Småland. 

-    Det är med glädje vi genomför vår expansion här och den följer helt Fyrklöverns plan att fortsätta växa och det i Småland, berättar Ulrica Wall, kontorschef i Vimmerby.

Kontoret startar upp med åtta ekonomer. Det är en stark grupp med bred kompetens som kan hjälpa kunderna på bästa sätt. Målet är att utöka gruppen och bli tio personer under en tvåårsperiod. 

Fyrklövern hjälper människor att starta och driva företag. Med rådgivning och stöd inom ekonomi, juridik och lön är Fyrklövern det som kunden behöver i sin verksamhet. 
-    Flera av våra kunder är verksamma inom jord och skog, men inte alla. Oavsett bransch hjälper vi företagaren med det vi kan bäst. Förutom vår lokala kompetens har vi jurist- och skatteexpertis på de andra Fyrklöverkontoren. Dessa kollegor kommer också att besöka oss på plats för kundmöten, berättar Ulrica. 

Ulrica Wall, som är kontorschef för kontoret i Vimmerby, har genom åren arbetat med ekonomi i flera olika branscher i Linköping och Vimmerby. Efter flytten tillbaka till Vimmerby har Ulrica arbetat inom byråverksamhet. Ulrica värnar om medarbetarnas bästa och sätter stor vikt vid trivsel på jobbet och balans i arbetslivet. 

Vårt engagemang för människan bakom företaget börjar med att våra medarbetare trivs på jobbet, avslutar Ulrica.

Vid frågor om det här är ni välkomna att kontakta Ulrica Wall.