Kontakta oss här!

Kontaktperson:
Terese Thor
Kontorschef Hallstahammar
072 - 601 22 10
terese.thor@4klovern.se  

Fyrklövern etablerar nytt kontor i Hallstahammar med inflytt den 4 December

Fyrklövern, en ledande aktör inom ekonomisk och juridisk rådgivning, är glada att meddela öppnandet av sitt nya kontor i Hallstahammar den 4 december. Detta markerar Fyrklöverns elfte kontor och tredje etablering i Västmanland, beläget på Eldsbodavägen 1.
 
"Vår etablering i Hallstahammar är ett strategiskt steg i Fyrklöverns tillväxtplan, och vi är entusiastiska över möjligheterna här," säger Lars Bjerke, VD Fyrklövern.
 
Den initiala teamuppställningen består av åtta erfarna ekonomer, med målet att expandera till tio medarbetare inom två år. Fyrklövern är stolta över att kunna erbjuda omfattande tjänster inom redovisning, juridik och löneadministration till företagare från alla branscher, inklusive jord och skog. 
”Vårt mål är att tillhandahålla personlig och skräddarsydd rådgivning till varje kund. Vi drar nytta av vår breda expertis inom nätverket, inklusive juridik och skattekompetens från våra andra kontor, vilka kommer att delta i kundmöten här i Hallstahammar," fortsätter Terese Thor, kontorschef för kontoret i Hallstahammar.
 
Terese, med bred erfarenhet inom ekonomi från olika branscher i regionen, betonar vikten av arbetsglädje och balans i arbetslivet.
 
"Att våra medarbetare trivs på jobbet är grundläggande för att vi ska kunna ge bästa möjliga service till våra kunder," avslutar Terese.