Kontakta oss här!

Kontaktperson:
Lars Bjerke
VD, Fyrklövern ekonomi och juridik AB
076 – 134 47 33 
lars.bjerke@4klovern.se

Fyrklövern ekonomi och juridik får ny skattechef

Juris Doktor Urban Rydin börjar på Fyrklövern den 1 september efter över 30 års arbete inom LRF- sfären. Där har Urban arbetat med utbildningar, utvecklande av rådgivning och näringspolitik främst för småföretag, bl.a. inom de gröna näringarna.  

”Enligt min uppfattning är kompetens- och utbildningsfrågor mycket viktiga, i synnerhet för rådgivningen till landets småföretagare”, säger Urban Rydin som också blir ny skattechef på Fyrklövern. ”Det blir då jätteinspirerande att få arbeta med dessa frågor, som jag verkligen brinner för, i en miljö där man verkligen satsar på kunskap i rådgivningen och dessutom ser människan bakom företaget. Det finns mycket att göra på skatteområdet och det viktiga är inte att sänka skatten så mycket som möjligt utan att optimera planeringen så man betalar ”rätt skatt” och får rätt förmåner. Det är framtiden för mig”, fortsätter Urban.

VD Lars Bjerke: ”Att Fyrklövern får en skattechef som innehar den djupaste kunskapen inom såväl 3:12 regelverket som enskild firma är mycket värdefullt för oss och våra kunder. Med Urban i spets kan vi erbjuda ett mycket kompetent rådgivningsteam inom skatt och generationsskiften.”