Kontakta oss här!

Kontaktperson:
Lars Bjerke
VD, Fyrklövern ekonomi och juridik AB
076 – 134 47 33 
lars.bjerke@4klovern.se

Fyrklövern expanderar och etablerar nytt kontor i Vimmerby 

Fyrklövern ekonomi och juridik AB befinner sig i en spännande tillväxtfas och med en fortsatt ökad efterfrågan på sina tjänster väljer nu Fyrklövern att etablera ett nytt kontor i Vimmerby. Det nya kontoret kommer att möjliggöra lokal närvaro och bättre service för kunderna i Småland. 

Fyrklövern hjälper människor att starta och driva lönsamma företag på bästa sätt. De ger företagare rådgivning och stöd inom redovisning, juridik och lön. Från kontoret i Vimmerby kommer Fyrklövern erbjuda samma höga kvalitet och engagemang som alltid.  
 
”Det här är på alla sätt ett jätteroligt steg för vår verksamhet. Vi har velat etablera oss här länge och det är med glädje som vi nu äntligen genomför vår expansion i Småland” berättar Lars Bjerke, VD för Fyrklövern.  
 
Det nya kontoret i Vimmerby öppnar i oktober, adressen blir Sevedegatan 1. Redan från start kommer åtta ekonomer att arbeta tillsammans. Kontoret i Vimmerby blir Fyrklöverns elfte kontor, sett över landet. 
”Det finns en fantastisk styrka i vårt företag som attraherar människor. Med glädje, engagemang och lärande strävar vi tillsammans efter att kunna erbjuda rådgivning till företagare i ännu större utsträckning i hela landet. Etableringen av det nya kontoret i Vimmerby är ett viktigt steg i den riktningen.” avslutar Lars Bjerke.