Kontakta oss här!

Lantbruksekonom med glädje och engagemang

Stad - Västerås
Publicerad - 9 november
Sista ansökningsdag - 10 december
Omfattning - Tillsvidareanställning
Välkommen till Fyrklövern ekonomi och juridik! Vi är glada ekonomer och jordnära jurister som med glädje, engagemang och lärande hjälper människor att starta och driva lönsamma företag på bästa sätt. 

I Västerås är vi ett glatt gäng om ca 18 ekonomer med blandade kompetenser och erfarenheter. Det gör att vi kan möta både befintliga och nya kunders behov inom många olika områden. Delar du vår passion för att stötta ägarledda företag inom de gröna näringarna? Då kan det vara dig vi söker till vårt väletablerade team i Västerås!

Vem är du?
Du har erfarenhet av arbete med bokslut, deklaration och rådgivning inom jord och skog. Erfarenhet av tex generationsskiften eller lantbruksrelaterade stöd är meriterande. Du är lantmästare eller agronom, eller så har du förvärvat dina motsvarande kunskaper på annat sätt – din kunskap om de gröna näringarna är det viktigaste. 
Du trivs i rollen som kundansvarig och är trygg i kundmötet. Du motiveras av en roll med kundrelationen i fokus och vill fortsätta utvecklas som rådgivare för att kunna vara lyhörd för kundens behov – även när kunden själv inte ser dem.

För att trivas på Fyrklövern bör du vara positiv, glad och lösningsorienterad. Du trivs i kommunikationen med andra runt dig och ser lärandet som en viktig del i din egen utveckling samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper till dina kollegor. Är du jordnära och prestigelös kommer du trivas med dina nya kollegor. Med ditt ansvarstagande och drivna sätt, viljan att gå i mål inom satt tidsram samt nyfikenheten att ta dig an utmaningar kommer du att känna igen dig i arbetsmiljön.
Utifrån ditt genuina intresse för arbetet är du alltid mån om att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer till dina kunder och kollegor. Fyrklövern tror på mjuka värden och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt ser dig själv som en god användare av olika IT-system. Då tjänsten kan innebära resor till våra andra kontor, till kunder och till samarbetspartners är körkort ett krav. 

Vilka är vi?
Vi är glada ekonomer och jordnära jurister som tror på långvariga relationer till våra kunder, ett personligt engagemang och en bra och lättsam atmosfär på jobbet. 
Hos oss är tillväxten snabb och förändringstakten hög. Fyrklövern finns idag på elva orter och har strax över 100 anställda. Vårt mål är en stark marknadsposition på de orter vi finns genom erfarna ekonomer och jurister med en god lokal förankring.
Våra kunder är ägarledda företag och många är verksamma inom de gröna näringarna.

Fyrklövern står för en värdegrund baserad på Glädje, Engagemang och Lärande (GEL). Vi har kul på jobbet och skratt är en del av vår vardag. Vi känner glädje inför varandra, våra kunder och den yrkesroll vi har. Vi visar stort engagemang för våra kunders verksamheter och kollegornas uppdrag. Vi har skapat en prestigelös miljö där vi lyfter fram och tar oss tid för lärandet. Vi lär oss av varandra och vi lär oss av våra kunder. Lärandet sätter grunden för medarbetarnas egen önskan och strävan att utveckla sin yrkesroll. Att rekrytera personer med rätt inställning till sitt arbete är A och O för oss! Vi tror på balans i livet, det ska finnas plats för både arbete och fritid. Hos oss finns ett tydligt medarbetarfokus. Vi satsar på ledarskapet för att varje medarbetare ska ges rätt förutsättningar till trivsel och kunna skapa utveckling utifrån sina förutsättningar. 

Ort: Västerås
Sista ansökningsdag: 
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan till jobba@4klovern.se. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt dock senast den 10 dec.

Skicka din ansökan till
jobba@4klovern.se  
Märk ansökan med ”Lantbruksekonom Västerås” 

För frågor om tjänsten kontakta kontorschef Sofie Hassona på tel 072-050 20 64 eller
mail sofie.hassona@4klovern.se  

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag.