Kontakta oss här!

Fyrklöverns rådgivningsteam

Fyrklöverns rådgivningsteam ger råd och vägledning till företag och dess ägare för att hjälpa företagen att förhålla sig till och agera utifrån nya regler och lagar. Effekterna av coronaviruset (Covid-19) har skapat en omedelbar ekonomisk kris för ägarledda företag i flera branscher. Därför koncentrerar sig teamet extra mycket på nya bestämmelser kring stöd och regler som tas fram till följd av coronaviruset. Det gör teamet genom att bevaka och uppdatera sig kontinuerligt på de nya regler som regeringen föreslår och riksdagen beslutar. Teamet har också kompetens att möta människan som nu befinner sig i en kris och kan hjälpa till att lyfta blicken, skapa handlingsplaner och fatta kloka beslut. Rådgivningsteamet presenteras lite längre ner.

Kontakta oss för information om de stöd som är aktuella nu:


Aktuella nyheter

2021-11-08

Tillfällig skattereduktion på inventarier

Riksdagen har klubbat igenom förslaget om en ny tillfällig skattereduktion för investeringar i inventarier som anskaffas under år 2021.

Kontakta oss på rådgivningsteamet om du vill veta mer!

2021-10-01

Ingen förlängning på tillfälliga regler

Det blir inte någon förlängning av de åtgärder som var avsedda att minska kostnaderna för sjukförsäkring under pandemin. Från 1 oktober ska sjukintyg visas från och med dag åtta i sjukperioden. Sjukperiod som påbörjades innan 1 oktober hanteras enligt de tillfälliga reglerna med krav på sjukintyg från dag 22.

2021-08-12

Hyresstödet

Regeringen har fattat beslut om att förlänga hyresstödet till att även gälla det andra och tredje kvartalet, april-september i år. Förordningsändringarna trädde i kraft den 2 juli och då öppnades ansökningsperioden för både det andra och tredje kvartalet. 30 september är sista ansökningsdag.

För mer information eller hjälp att söka, kontakta Malou Widman nedan.

Rådgivningsteamet

Här presenteras vårt rådgivningsteam. Välkommen att kontakta oss.

Vill du veta mer?

Använd kontaktformuläret här intill eller kontakta någon av rådgivningsteamet.

Annelie carlsson
Koordinator för teamet
Daniel Arnell
Affärsrådgivare
LARS SCHJÖLIN
Affärsrådgivare
Nina Wiberg Karlsson
Personal- och lönefrågor
malou widman
Affärsrådgivare
Sofie hassona
Personal- och lönefrågor
Elsa Wallin
Kommunikatör